DOPRAVA ZDARMA OD 1500 Kč • ODESÍLÁME IHNED • VŠE SKLADEM

Dárek za vysvědčení

Rok se s rokem sešel a blíží se letní prázdniny, které však odstartuje ještě jedna událost - VYSVĚDČENÍ. Letos je více než jindy nutné dětem říct, že si vedly dobře, protože mají za sebou velmi těžký rok, kdy se musely často samy popírat s probíraným tématem. Pokud si i vy myslíte, že si zaslouží dárek, který však bude i praktický a něco nového je může naučit, pak jim kupte dětské hodinky. Přesvědčí vás i několik důvodů, proč jsou hodinky tím správným dárkem: 

G-CWG504X

1) Naučí vás čas

Pokud vaše dítě hodiny ještě neumí, nebo se je učí, ale není si často jisté, vlastní hodinky mu jistě pomůžou. Může na nich kdykoliv během dne sledovat čas a sám se z něj zkoušet. 

 

2) Naučí vás dochvilnosti 

Chlapeček nebo dívenka, pro kterou hodinky vybíráte, už občas chodí sám ven s kamarády, ale se včasným návratem domů stále ještě bojujete. Hodinky mohou pomoci s orientací v čase a dítě se přijde domů ukázat, že je v pořádku, aniž byste mu museli neustále volat na mobil. Osamostatní se a získá zodpovědnost. 

3) Veselé motivy a dobrá čitelnost 

Hodinky české značky Clockodile navrhujeme tak, aby se dětem líbily a rády je nosily. Proto na nic najdete spoustu hravých motivů a můžete tak vybrat ten, který se vašemu malému bude líbit nejvíce. Klademe důraz na dobrou čitelnost a kontrastní barvy na ciferníku, aby byl naprosto přehledný. 

4) Analogové vs. digitální číselníky

Pro malé děti doporučujeme se naučit nejprve dostatečně bezpečně klasický analogový číselník, než ho začnete seznamovat s digitálním. Mějte na paměti, že čas zobrazený na digitálních hodinkách a mobilu může vaše dítě zmást, přepočítávání času typu 16:30 na "půl pátou" dává zabrat i některým dospělým. 

 

Pro starší děti doporučujeme dárky z našich dalších kolekcí, kterými zaujmou kamarády třeba v létě na pouti. A snad budou díky nim včas doma, i když se jim vybije mobil :-)