DOPRAVA ZDARMA OD 1500 Kč • ODESÍLÁME IHNED • VŠE SKLADEM

Art Deco styl u vás doma

Styl art deco je nadčasový trend v interiérovém designu, který je populární již od 20. let 20. století. Tento styl se vyznačuje geometrickými tvary, jasnými barvami a luxusními materiály. Jedním ze způsobů, jak do svého domova vnést nádech stylu Art Deco, jsou nástěnné hodiny. V tomto článku prozkoumáme, jak přidat nástěnné hodiny ve stylu Art Deco do interiéru a vytvořit tak elegantní a sofistikovaný vzhled.

Pro začlenění hodin ve stylu Art Deco do vašeho interiéru je třeba zvážit několik klíčových prvků. Za prvé, vyberte si hodiny, které mají odvážný a geometrický design. Hledejte hodiny s čistými liniemi, ostrými úhly a symetrickými tvary. Například hodiny s designem slunečních paprsků představují klasický vzhled ve stylu Art Deco, který může každému prostoru dodat šmrnc.

Dále zvažte barevné schéma svého pokoje. Styl Art Deco často zahrnuje výrazné a živé barvy, jako je černá, zlatá, stříbrná a tmavě modrá. Poohlédněte se po hodinách s kovovým povrchem nebo s výraznými barvami, které doplní zbytek vašeho interiéru. Například hodiny s černo-zlatou povrchovou úpravou představují klasický vzhled ve stylu Art Deco, který může každé místnosti dodat nádech sofistikovanosti.

Pokud jde o umístění, nástěnné hodiny ve stylu Art Deco mohou být samostatným výrazným prvkem nebo mohou být začleněny do stěny galerie. Pokud chcete, aby se hodiny staly ústředním bodem místnosti, zvolte prominentní místo, například nad krbem nebo uprostřed stěny. Pokud dáváte přednost decentnějšímu vzhledu, začleňte hodiny mezi obrazy nebo jiné dekorativní předměty.

Nakonec zvažte celkovou estetiku vašeho prostoru. Styl art deco je často spojován s luxusem a přepychem, proto hledejte způsoby, jak do výzdoby začlenit další luxusní materiály a povrchové úpravy. Zvažte například přidání sametových nebo umělých kožešinových textur, kovových akcentů a zrcadlových povrchů.

 

Závěrem lze říci, že nástěnné hodiny ve stylu art deco jsou skvělým způsobem, jak dodat vašemu interiéru nádech glamouru a sofistikovanosti. Při výběru hodin hledejte odvážné a geometrické vzory, které doplní vaše barevné schéma a dekor. Dodržováním těchto tipů můžete vytvořit elegantní a stylový prostor inspirovaný stylem Art Deco, který obstojí ve zkoušce času.